skip to Main Content
MIJN BEDRIJFSVOERTUIG BESCHERMEN

Gebruikt u uw voertuig voor beroepsdoeleinden? Dan heeft u een bedrijfsautoverzekering nodig die al uw verplaatsingen dekt. Ziet u vanwege de overvloed aan informatie door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen: in dit artikel krijgt u een volledig overzicht van wat een bedrijfsautoverzekering is en wat de voorwaarden zijn.

Onze troeven

Binnen 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u ver- wacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met men- sen en u naar waarde weten te schatten. In de eerste plaats zijn wij er om u bij te staan in goede en in slechte tijden

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Een bedrijfsautoverzekering richt zich in de eerste plaats tot bepaalde beroepsgroepen, zoals bedrijfs- leiders, werknemers, zelfstandig ondernemers, freelancers of vrije beroepen.

Daarom is het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering een absolute must voor uw dagelijkse bescherming, of het nu gaat om artsen of verkopers.

Deze verzekering dient automatisch het gebruik te vermelden dat van het voertuig gemaakt wordt. Zo niet, dan is het mogelijk dat uw verzekeraar u in geval van een geschil niet vergoedt. Verzekeringskan- toor Van Geirt zorgt daarbij voor alles.

Het kiezen van een contract of een offerte voor uw bedrijfsautoverzekering kan dan wel onontbeerlijk zijn, toch moet eerst en vooral een onderscheid worden gemaakt tussen goede en slechte contracten.

De keuze voor een bepaalde bedrijfsautoverzekering moet worden gemaakt op basis van uw situatie. Uiteraard maakt het vinden van een passend contract deel uit van de service die verzekeringskantoor Van Geirt u aanbiedt.

Bij bedrijfsverzekeringen kosten de administratieve rompslomp en het zoekwerk niet alleen tijd en geld, maar brengen ze ook heel wat twijfels met zich mee. Daarom begeleidt verzekeringsmakelaar Van Geirt u bij de verzekering van uw bedrijfsvoertuig. Om u het beste contract aan te kunnen bieden, dat het meest aangepast is aan u, uw verwachtingen en uw situatie.

Het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering moet natuurlijk met de nodige zorgvuldigheid gebeuren. Niet alleen omdat geschillen zich in een beroepscontext zullen voordoen, maar ook en vooral omdat sommige contracten u beter beschermen dan andere.

U wordt daarbij beschermd op verschillende niveaus: van schade aan uw goederen, als u deze vervoert, tot schade aan uw eigen persoon of een derde. Een bedrijfsautoverzekering dekt u dus meestal volledig wanneer u voor zakelijke doeleinden reist.

Het is dus niet alleen van essentieel belang om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten, maar ook om na te gaan welk contract het meeste aansluit bij uw situatie. Verzekeringskantoor Van Geirt, uw makelaar van dienst, stelt hiervoor een beschermingsplan op maat op dat perfect bij u past. Zo hoeft u niet langer allerlei bedrijfsverzekeringen te vergelijken om het beste contract te vinden. Kortom: bij ons vindt u snel een bedrijfsautoverzekering tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding en aangepast aan u en enkel en alleen aan u.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top