skip to Main Content
MIJN RECHTSBIJSTAND

Doet u zaken op het internet en is er een klant die zich laatdunkend uitlaat over uw werk? In een dergelijk geval kan rechtsbijstand van pas komen. Zo zijn er veel gevallen, gaande van onrechtmatig ontslag tot het niet betalen van facturen, waarbij rechtsbijstand nuttig kan zijn bij problemen. Daarom dit artikel om u gedetailleerd alles uit te leggen.

Onze troeven

Binnen 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u ver- wacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met men- sen en u naar waarde weten te schatten. In de eerste plaats zijn wij er om u bij te staan in goede en in slechte tijden

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Omdat elke beroepsbeoefenaar op een dag met een geschil geconfronteerd zal worden, blijft een rechtsbijstandsverzekering nog steeds de meest effectieve manier om zich daarop voor te bereiden. Die is met name van nut bij rechtszaken en kan worden gebruikt in de meest uiteenlopende domei- nen.

Of het nu gaat om laatdunkende commentaren of een negatieve bespreking van uw werk op een beoordelingssite, om een laattijdige levering die indirect van invloed is op uw bedrijf, of om een klant die niet wil betalen, rechtsbijstand kan van pas komen in heel wat gevallen.

Om uw onderneming te beschermen, maar ook om ù te beschermen tegen bepaalde praktijken en risico’s die zich tijdens uw beroepsleven kunnen voordoen. Het is met andere woorden meer dan alleen maar een bescherming en verzekering bij tegenslagen in het beroepsleven.

Natuurlijk zal het vinden van de beste rechtsbijstandsverzekering tijd en geld kosten. Beide zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, vooral in de beroepswereld.

Niet alleen moet u de juiste rechtsbijstand vinden voor uw bedrijf en de risico’s die het loopt, maar ook die rechtsbijstand die past bij u en uw budget.

Omdat de procedures lang en omslachtig zijn en vergelijken tijd kost, is vaak een verzekeringsmake- laar nodig om u bij te staan bij uw keuzes. Vooral dan bij een rechtszaak, omdat in dat geval uw beslissing om de voorkeur te geven aan een specifieke factor van belang zal zijn.

Verzekeringskantoor Van Geirt richt zich niet alleen tot particulieren, maar heeft ook ruime ervaring met de ondernemerswereld, met name op het gebied van rechtsbijstand. U bijstaan bij het maken van de juiste keuze is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Vaak lukt het u zonder een makelaar, maar soms – en net in die gevallen komt een makelaar van pas – zult u tijd, energie en soms zelfs geld spenderen aan iets wat onze specialist sneller kan doen.

Verzekeringspolissen doorlichten en uitpluizen zodat er slechts één, de beste, overschiet, het blijft namelijk vakwerk. Onze specialist beheerst deze materie en deelt die kennis graag met u voor het maken van verstandige keuzes. Daarnaast wordt er ook advies verstrekt bij toekomstige geschillen en tegenslagen.

Ook dat biedt verzekeringskantoor Van Geirt: een jong en dynamisch kantoor dat u niet alleen dienst- verlening op maat biedt, maar ook kostbare informatie met betrekking tot uw beroepsdekking.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top