skip to Main Content
MIJN BEDRIJFSPAND VERZEKEREN

Beschikt u over een bedrijfspand en bent u op zoek naar een passende verzekeringsoplossing? Aarzel dan niet langer, want dankzij de verzekering van uw bedrijfspand kunt u uw activiteiten snel beginnen. Zonder extra kosten en zonder uw onderneming in gevaar te brengen. Een bedrijfspandverzekering stelt u in staat om met een gerust hart uw professionele toekomst tegemoet te zien.

Onze troeven

Binnen 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u ver- wacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met men- sen en u naar waarde weten te schatten. In de eerste plaats zijn wij er om u bij te staan in goede en in slechte tijden

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Zoals bij alle verzekeringen laat de verzekering van uw bedrijfspand u vooral toe zich te beschermen tegen de meeste risico’s en gevaren. Of het nu gaat om waterschade of brandschade, om manifesta- ties of uw magazijn, een bedrijfsverzekering garandeert u een afdoende dekking. Bovendien kan ze ook aangepast worden aan u, aan wie u bent, aan uw activiteit en aan uw pand. Als ondernemer of handelaar heeft u nu eenmaal niet altijd dezelfde voorwaarden nodig. Elke beroepsbeoefenaar stelt zijn eigen eisen aan een bedrijfspandverzekering. Het is ook van belang de meeste risico’s in kaart te brengen waarmee u of uw pand te maken kunnen krijgen. Zo vindt u de verzekering die het beste bij u past.

Uw makelaar vindt voor u het gepaste contract. Of u nu winkelier bent en een contract met dekking van uw etalage wilt, of u bent een ambachtsman op zoek naar een contract dat waterschade of overstroming dekt, verzekeringskantoor Van Geirt kan ervoor zorgen…

Een verzekering kiezen voor uw bedrijfsruimte of -gebouw is namelijk geen eenvoudige taak. De risico’s kunnen gevolgen hebben voor zowel uw professionele als uw persoonlijke leven. Dit is bijvoorbeeld het geval bij overstromingen, die uw voorraad en dus uw bedrijfsactiviteit te gronde kunnen richten.

Om u deze risico’s te besparen, is uw verzekeringsmakelaar geïnteresseerd in u en uw situatie. Door een betere kennis van uw situatie en een aanpak op uw maat kunnen zowel u als uw makelaar bepalen welke verzekering het best bij uw behoeften aansluit.

Dit betekent dat wij u ook de beste prijs kunnen bieden. Aangezien dit soort bedrijfsverzekeringen duur kunnen zijn, kan verzekeringskantoor Van Geirt – voor u – alle verzekeringen en zelfs alle contracten onderhandelen.

Dit alles om onze klanten, u, de beste en scherpste prijs aan te bieden. De prijs-kwaliteitsverhouding staat bij ons centraal. Kiezen voor een verzekeringsmakelaar die u zowel een contract op maat kan aanbieden als een contract dat goedkoper is dan elders, blijft nog steeds de beste manier om uw bedrijfsruimte en bedrijfspand te verzekeren.

Zelf bewust een bedrijfspandverzekering kiezen vormt dus de beste manier om uzelf in te dekken, en ook uw bedrijf en dus uw inkomen veilig te stellen. Verzekeringskantoor Van Geirt biedt u, dankzij onze deskundige aanpak, contracten aan die zowel aangepast zijn aan uw professionele behoeften als aan uw budget.

U enkel en alleen het beste aanbieden, blijft immers het leidmotief van uw makelaar.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top