skip to Main Content
MEZELF BESCHERMEN OP REIS

Een wereldreis maken, wie heeft er nooit van gedroomd? Al die mooie, avontuurlijke reizen brengen evenwel risico’s en gevaren met zich mee. Of het nu gaat om het verlies van uw bagage of een ziekenhuisopname: niemand blijft ervan gespaard, ook u niet. Daarom staat verzekeringskantoor Van Geirt klaar om u te helpen, niet alleen met uw dekking bij problemen, maar ook bij het analyseren van het aanbod aan reisverzekeringen.

Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Als verzekeringsdeskundige is het ook onze taak u te waarschuwen en bewust te maken van de risico’s. Omdat uw bescherming nu eenmaal belangrijk voor ons is, vergezelt verzekeringskantoor Van Geirt u overal ter wereld, van noord tot zuid. Daarbij blijft het altijd onze wens en ons streefdoel u een degelijke bescherming en verzekering te garanderen.

Uw verzekeringsbehoeften in kaart brengen, maar ook anticiperen op mogelijke risico’s: het zijn twee dingen die verzekeringskantoor Van Geirt u kan bieden. Altijd met als doel u een maximum aan welzijn en gemoedsrust en een eersteklas verzekering aan te bieden. Tegenslagen overkomen namelijk niet alleen anderen. Als verzekeringskantoor halen we daarom het onderste uit de kan wanneer we voor u een reisverzekering onderhandelen.

Ons vermogen tot anticiperen op mogelijke risico’s tijdens uw excursies en wereldreizen zit ons nu eenmaal in de genen. Maar het is vooral de gedegen kennis van uw situatie die verzekeringskantoor Van Geirt toelaat u meer te bieden dan u verwacht. Onvoorziene problemen kunnen namelijk snel de kop opsteken, met allerlei mogelijke verwikkelingen tot gevolg die uw reis soms flink in de war kunnen sturen.

Daarom halen we als verzekeringskantoor Van Geirt voor u graag het onderste uit de kan. We zijn niet enkel voorzien op de ergste scenario’s, maar zorgen ook samen met u voor oplossingen. Die worden onderhandeld met slechts één doel voor ogen: u betaalbare prijzen aanbieden. Zo kunt u in alle gemoedsrust reizen…

Reizen en zich verzekeren kost vaak tijd en geld. Niet alleen omdat er veel reisverzekeringen zijn, maar ook omdat veel daarvan tegen onbetaalbare prijzen worden aangeboden.

Samen met u zorgt verzekeringskantoor Van Geirt ervoor dat dit proces vereenvoudigd wordt. Niet alleen door u passende contracten aan te bieden, maar ook en vooral door uw zoektocht te vergemakkelijken. Dit doen we op basis van uw budget en situatie, van uw bestemming en van het tijdstip van uw vertrek.

Als verzekeringskantoor Van Geirt hebben we daar nu eenmaal ervaring in en dat is dan ook meteen een van uw voordelen. Zo kunt u dankzij verzekeringskantoor Van Geirt sneller, beter en in alle gemoedsrust op reis. Met ons heeft u een makelaar die rekening houdt met uw behoeften en voor u contracten op maat onderhandelt die aansluiten bij uw specifieke risico’s.

Kortom, verzekeringskantoor Van Geirt is uw bevoorrechte reispartner die, hoewel onzichtbaar, op elk moment over u waakt. Vooral als u in nood bent…

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top