skip to Main Content
MIJN VOERTUIG BESCHERMEN

Het is vaak een hele uitdaging om een gepaste autoverzekering te vinden. Eerst en vooral is er het enorme aanbod, waaruit een mens amper wijs raakt. En dan komt de moeilijkste stap: een keuze maken. Veel verzekeringspolissen zijn bovendien in ingewikkelde bewoordingen opgesteld. Daarom neemt verzekeringskantoor Van Geirt u dat werk graag uit handen.

Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. In de eerste plaats zijn wij er om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Als onafhankelijk makelaar kan verzekeringskantoor Van Geirt u een specialist inzake autoverzekeringen ter beschikking stellen. Die kan u helpen om niet alleen uw voertuig, maar ook uzelf te verzekeren. Bij verzekeringskantoor Van Geirt bent u het namelijk die centraal staat.

Mocht u niet naar het kantoor kunnen komen, geen probleem! Onze gedematerialiseerde diensten zorgen voor alles. Die laten onze specialist toe uw zaak te onderzoeken: zowel uzelf, uw voorgeschiedenis inzake autoverzekeringen als uw bonus-malusscore passeren daarbij de revue. Tot slot worden dan samen met u de meest geschikte verzekeringsoplossingen onder de loep genomen.

Uw auto verzekeren ging nog nooit zo snel!

Als u voor uw autoverzekering samenwerkt met verzekeringskantoor Van Geirt, krijgt u van ons advies op maat. Zo kunt u uw voertuig verzekeren naargelang het gebruiksdoel, uw domicilie, uw leeftijd, rijbewijs, eerdere schadegevallen, enz. Dit alles tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als u een beroep doet op een makelaar om uw auto te verzekeren, geniet u dus meteen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Verzekeringskantoor Van Geirt en zijn partners bieden u de beste verzekeringsoplossingen. Oplossingen die rekening houden met uw situatie. Zo bent u niet alleen verzekerd van een bescherming die is aangepast aan uw noden en uw budget, maar ook van een bescherming met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

U krijgt kortom de beste dekking tegen de beste prijs voor u en uw wagen. In een concurrentiële markt als de verzekeringsmarkt kan dat in alle opzichten een aanzienlijk verschil maken.

Verzekeringskantoor Van Geirt is bovendien een makelaar die geeft om u en uw dierbaren, ook op het vlak van autoverzekeringen. U de beste dienstverlening bieden, zowel aan ouderen die nog willen rijden als aan jonge bestuurders, maakt deel uit van het DNA van verzekeringskantoor Van Geirt. U in deze specifieke gevallen begeleiden, is voor ons dan ook van essentieel belang.

Maar dat is niet alles. U kunt zich namelijk ook in een situatie bevinden waarin (heel) weinig mensen u kunnen helpen. Ook in dat geval staat verzekeringskantoor Van Geirt voor u klaar. Voor iemand met een te hoge malusscore of een ontbonden contract kan een autoverzekering vinden namelijk soms een onmogelijke opgave lijken.

Geen paniek, in dat geval helpen wij u uit de nood. Mensen begeleiden in deze vaak dure procedures vinden wij als kantoor noodzakelijk. U staat namelijk centraal bij onze activiteiten. Bovendien heeft iedere chauffeur nood aan een degelijke verzekering.

Samengevat verbindt verzekeringskantoor Van Geirt zich ertoe voor u de beste autoverzekering te zoeken, zowel inzake prijs als inzake kwaliteit. Zowel voor jonge chauffeurs als voor chauffeurs met eerdere schadegevallen. Als makelaar nemen we namelijk graag de tijd om te luisteren naar uw behoeften.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top