skip to Main Content
MEZELF JURIDISCH BESCHERMEN
Er bestaan verschillende types verzekering. Hoewel deze verzekering vaak onbedoeld wordt afgesloten, is het toch belangrijk dit type goed te kennen en te beheren en de werking ervan te begrijpen. Een rechtsbijstandverzekering is namelijk complex en er wordt meestal een beroep op gedaan in bijzondere gevallen, zoals verzekeringskantoor Van Geirt in dit artikel toelicht.
Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Uw verzekering biedt u elke dag opnieuw bescherming tegen risico’s en gevaren, in het dagelijks leven of op de werkvloer. Daarom staat verzekeringskantoor Van Geirt u bij in uw zoektocht en helpen we u de juiste keuze te maken.

Een rechtsbijstandverzekering is niet alleen nuttig bij een gerechtelijke procedure die door u wordt aangespannen. Ook wanneer er gerechtelijke stappen tegen u worden ondernomen kan ze van nut zijn.

Uiteraard dient u eventuele schade te melden bij uw verzekeraar om gebruik te kunnen maken van deze specifieke verzekering. Naast het feit dat deze verzekering u juridische bijstand garandeert, stelt ze u ook in staat bepaalde kosten te ondervangen. Daarbij gaat het zowel om procedurekosten als om erelonen voor advocaten.

Zoals hierboven vermeld, moet u in elk geval zowel de documenten als het schadegeval voorleggen aan uw verzekeraar om deze bescherming te kunnen genieten. Meer dan ooit raadt verzekeringskan- toor Van Geirt u dan ook deze nuttige en onmisbare verzekering aan.

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat ú centraal. Veel mensen doen voor hun rechtsbijstandverze- kering een beroep op verzekeringskantoor Van Geirt omwille van onze win-winfilosofie. Via onze waaier aan verzekeringspolissen kunnen wij u een dekking tegen de beste prijs aanbieden, zodat u op beide oren kunt slapen. Een zuivere win-win situatie!

Bij verzekeringskantoor Van Geirt speelt u een sleutelrol in het project. Daar winnen u en het kantoor Van Geirt bij. Schenkt u uw vertrouwen aan ons, dan krijgt u het beste inzake dienstverlening en advies op juridisch vlak. Een rechtsbijstandverzekering is namelijk vaak vaag en ingewikkeld. Daarom zal ons kantoor u deze bescherming graag nader toelichten.

Vanwege die soms moeilijk te doorgronden verzekeringsdiensten geniet u bij ons permanent ondersteuning. Deze diensten worden sowieso afgestemd op uw wensen, uw budget en uw situatie. Verzekeringskantoor Van Geirt biedt meer dan alleen ondersteuning: het is uw bevoorrechte partner als het gaat om rechtsbijstand.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top