skip to Main Content
ZORG DRAGEN VOOR MEZELF
Opgenomen worden in het ziekenhuis gebeurt soms sneller dan verwacht. Weinig mensen staan er vooraf bij stil. Het is echter van cruciaal belang dat wél te doen. Vaak is het met een zekere angst en een gevoel van machteloosheid dat men aan een reeks behandelingen of ziekenhuisbezoeken begint. Zoals het onze plicht is u te wijzen op de risico’s die het leven met zich meebrengt, is het uw plicht zorg te dragen voor uzelf en zich te verzekeren, zodat er geen reden meer is voor die angst.
Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Gezondheidsproblemen kunnen snel de kop opsteken. Van de ene dag op de andere kan op een paar uur tijd een ziekenhuisopname noodzakelijk blijken. Vaak wordt daarbij niet alleen u, maar ook uw ziektekostenverzekering op de proef gesteld. De lotgevallen van een verzekerde zijn vaak niet eenvoudig, vooral als het een ziekenhuisopname betreft. Daarbij is het onze taak om u niet alleen voor te bereiden op dit soort situaties, maar ook om voor u een verzekering te vinden met een degelijke dekking. Ziekenhuisopnames zijn nu eenmaal niet gratis: ze brengen kosten met zich mee en die kunnen snel oplopen. Het afsluiten van een hospitalisatieverzekering is daarom de beste manier om uw (kort)verblijf in een zorginstelling te organiseren zonder bijkomende problemen of stress.

Eerst en vooral wordt uw ziekenhuisopname betaald. Deze dekking gebeurt meestal door middel van een verzekeringspolis op uw naam. Deze verzekering omvat veel voordelen en dekkingen.

Natuurlijk worden ook de ereloonsupplementen gedekt, of die nu medisch of chirurgisch van aard zijn. Bovendien wordt ook de ligdagprijs betaald, waarbij u niet alleen recht heeft op een vergoeding, maar ook op een privékamer. Een eenpersoonskamer om te voorkomen dat uw ziekenhuisopname nog meer stress veroorzaakt.

Daarnaast zijn verschillende kosten voor uw rekening. Die omvatten verblijfskosten wanneer uw ziekenhuisopname langer duurt, kosten voor medische zorg, laboratoriumonderzoeken, medische kosten (geneesmiddelen) of chirurgische kosten. Kortom, alle uitgaven die gepaard gaan met een ziekenhuisopname.

Één ding is zeker: als het gaat om een ziekenhuisopname, is niemand gelijk. Niemand heeft exact dezelfde noden of bevindt zich in exact dezelfde situatie. Vertrekkende van dit uitgangspunt onderhandelt verzekeringskantoor Van Geirt met de verschillende verzekeringspartners van ons kantoor over uw hospitalisatieverzekering.

U begeleiden betekent niet alleen anticiperen op een mogelijke ziekenhuisopname; het houdt veel meer in dan dat. Met onze aanpak willen wij u er niet alleen attent op maken hoe snel een ziekenhuisopname kan gebeuren, we willen ook de beste verzekering voor u vinden!

Een verzekering op uw maat, aangepast aan uw leeftijd, uw aandoeningen en uw persoonlijke en gezinssituatie. U bent immers uniek en een hospitalisatieverzekering moet aangepast zijn aan de verzekeringnemer, aan de verzekerde, aan u…
Kortom, een hospitalisatieverzekering bij verzekeringskantoor Van Geirt betekent niet alleen zich verzekeren, maar betekent ook gemoedsrust en vooruitzien, en wel tegen de best mogelijke prijs.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top