skip to Main Content
MIJN WONING BESCHERMEN

Bent u net aan een nieuw avontuur begonnen en dus op zoek naar een degelijke verzekering? Zoekt u een woningverzekering die niet alleen uzelf, maar ook uw bezittingen en dierbaren beschermt? Verzekeringskantoor Van Geirt verlicht voor u graag die ingewikkelde zoektocht.

Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

De bescherming van uw wagen mag dan belangrijk zijn, de bescherming van een woning vormt een essentieel onderdeel van iemands leven. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u graag bij tijdens de soms lange en omslachtige formaliteiten.

Als schakel tussen u en uw toekomstige verzekeraar onderzoekt verzekeringskantoor Van Geirt uw situatie en uw geval tot in detail om na te gaan welke verzekering en contract het beste bij u passen. Als makelaar in woningverzekeringen bieden we u namelijk niets minder dan het beste. Vanaf de onderhandeling tot en met de ondertekening van het contract garandeert ons kantoor u heldere afspraken en een snelle ondertekening.

Een woningverzekering kan, afhankelijk van uw situatie, soms erg duur uitvallen. Bij verzekeringskantoor Van Geirt kunt u er zeker van zijn dat u de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. Een verzekering vinden is namelijk één ding, een verzekering tegen de beste prijs krijgen iets anders…

Dat is nu net de rol die verzekeringskantoor Van Geirt zichzelf heeft toebedeeld: u uitzonderlijke kwaliteit en bescherming bieden, perfect aangepast aan uw behoeften en uw woning en met behoud van een aanvaardbaar en helder kostenplaatje.

Wij vergelijken voor u elke woningverzekering en analyseren de verzekeringspolissen tot in detail. Vervolgens selecteren we de beste optie en begeleiden we u naar de beste verzekeraar. Dit vergt heel wat werk en expertise, maar laat u ook toe een perfect en bijna op maat gemaakt contract te ondertekenen, dat speciaal voor u werd geselecteerd.

De ondertekening en keuze van een woningverzekeringscontract vergt vanwege de bijzondere voorwaarden meer tijd. Toch kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring voor u snel een verzekeringscontract vinden, vaak binnen enkele uren of dagen na uw aanvraag.

Omdat uw tijd kostbaar is, laat de snelle selectie van een contract u toe geld te besparen. Ons kantoor staat garant voor een snelle en adequate afhandeling, zodat u zo snel mogelijk een geldige woningverzekeringspolis af kunt sluiten. Bovendien staan wij u bij met deskundig advies, zowel inzake de verze- keringspolis als de geplande termijnbetalingen.

Verzekeringskantoor Van Geirt biedt u dus zijn expertise aan zodat u binnen een optimaal tijdsbestek kunt beschikken over het meest geschikte woningverzekeringscontract tegen de beste prijs. Zoals nu eenmaal verwacht mag worden van een echte makelaar die om u geeft…

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top