skip to Main Content
MIJN GEZIN VERZEKEREN
Omdat er in het dagelijks leven nu eenmaal allerlei ongelukjes kunnen gebeuren, kan uw gezin worden blootgesteld aan bepaalde risico’s waarvan u de gevolgen op zich moet nemen. Net dit vormt de essentie van ons vak: een aangepaste en toereikende familiale verzekering vinden die u juridische bescherming biedt en de daaraan verbonden kosten dekt.
Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Zodra iemand van uw gezin aansprakelijk is voor een ongeval, komt de familiale verzekering tussen. De juiste burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw gezin vinden tussen alle aanbiedingen kan soms echter een heuse beproeving zijn.

Uw makelaar in familiale verzekeringen is er om u te helpen. Deze deskundige staat klaar om u en uw gezin bij te staan. We geloven namelijk dat uw dierbaren verzekeren niet alleen van kapitaal belang is, maar dat dit ook het vinden van de beste expert inhoudt. Verzekeringskantoor Van Geirt staat dan ook klaar om u te helpen bij het vinden van de beste dienstverlening inzake familiale verzekeringen.

Een goed becijferde dienstverlening op maat, aangepast aan uw noden!

Een familiale verzekering is in de eerste plaats bedoeld om uw jonge kinderen te verzekeren tegen de risico’s die zij voor anderen vormen. Of uw kind nu met een bal glasbreuk veroorzaakt of op school een andere leerling doet vallen, met een familiale verzekering kunt u uw kinderen beschermen wanneer zij aansprakelijk zijn voor een ongeval.

Een familiale verzekering dekt zowel de aansprakelijkheid voor onachtzaamheid of nalatigheid als materiële of lichamelijke schade.

Dankzij verzekeringskantoor Van Geirt kunt u deze risico’s beheren en erop anticiperen. Door u een passende familiale verzekering voor te stellen, reikt onze deskundige u een manier aan om de kosten van dergelijke schade te beperken. Zo kunt u zonder zorgen deze risico’s op zich nemen.

Uw familiale verzekering moet al uw noden dekken. Ons kantoor helpt u niet alleen de risico’s in te schatten en er zo goed mogelijk op te anticiperen, maar helpt u ook bij het opstellen van een plan.

Dit plan moet ervoor zorgen dat u van al deze diensten gebruik kunt maken tegen de scherpste prijzen. Het verzekeren van uw gezin blijft namelijk, zoals de meeste verzekeringen, een kostenpost. Verzekeringskantoor Van Geirt begeleidt u bij het vinden van de beste bescherming voor uw gezin en uw budget. Daarvoor staan de specialisten bij verzekeringskantoor Van Geirt garant: kwaliteitsvolle verzekeringsdiensten koppelen aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Uw gezin verandert natuurlijk ook: het valt uiteen of verandert soms van samenstelling. De leden ervan worden ouder en groeien op. Ook al is het soms moeilijk om nieuwe schikkingen te treffen of de beste oplossing voor uw nieuwe situatie te zoeken, toch kan verzekeringskantoor Van Geirt u daarbij langetermijnondersteuning aanbieden.

U helpen bij uw verzekeringen geeft ons voldoening. Het laat ons toe bij te dragen aan iemands leven en aan het welzijn en de bescherming van iedereen, van u en van uw dierbaren.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top