skip to Main Content
SPAREN VOOR MIJN PENSIOEN

Deze verzekering is weinig bekend en wordt vaak verward met een pensioenspaarfonds. Pensioensparen door middel van een verzekering biedt echter voordelen die een bank (pensioenspaarfonds) niet biedt. Hoewel wij u kunnen helpen bij het beleggen in een pensioenspaarfonds, kan het interessant zijn om de voordelen van een pensioenverzekering te kennen.

Onze troeven

Binnen 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u ver- wacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met men- sen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Een pensioenspaarverzekering omvat twee factoren, twee opportuniteiten zelfs. Hoewel de definitie ervan verschilt van die van een pensioenspaarfonds, kan er ook hier sprake zijn van een niet onaan- zienlijke winstdeling, omdat een spaarverzekering een welomschreven rendement op de stortingen van de spaarders garandeert.

Bovendien loopt u geen beleggingsrisico, zoals bij een pensioenspaarfonds het geval is. Het rendement staat namelijk vóór elke storting al vast. Simpel gezegd: u weet hoeveel u later zult ontvangen, nog vóór uw storting. Uiteraard is dit rendement lager dan bij pensioenspaarfondsen. Maar laten we eerst eens kijken naar de mogelijkheden.

Bij de eerste mogelijkheid zoekt verzekeringskantoor Van Geirt samen met u een veilige en duurzame belegging zonder grote financiële risico’s.

Het verzekeringsproduct wordt in dit geval vaak met een gewaarborgde rentevoet aangeboden. Dit is de beste manier om in een pensioenspaarverzekering te beleggen. Zoals hierboven vermeld, kunt u aan het eind van uw belegging een bonus ontvangen: de winstdeling.

Deze investeringsopportuniteit kunnen we u als verzekeringskantoor Van Geirt alleen maar aanraden. Voor een aantrekkelijke en reële meerwaarde op het einde.

Maar dat is nog niet alles, want beleggen is niet alleen iets voor beginners. Sommigen bewandelen namelijk liever complexere en meer speculatieve paden met als doel: meer winst.

Ook hier helpt verzekeringskantoor Van Geirt u bij uw belegging in een pensioenspaarplan. In tegenstelling tot het eerste geval krijgt u geen enkele rendementsgarantie op uw investering. Het resultaat hangt bovendien af van de aandelen en obligaties waarin u heeft belegd.

Op deze manier kunt u aanzienlijke winsten maken. Verzekeringskantoor Van Geirt stelt u hiervoor een specialist ter beschikking die u op een transparante en betrouwbare manier begeleidt bij het afsluiten van een pensioenspaarplan. Hoewel dit product vergelijkbaar is met wat een bank aanbiedt, vertoont het toch ook enkele verschillen, die in een ander artikel zullen worden toegelicht.

Om kort te gaan: hoewel een pensioenspaarverzekering soms risico’s met zich meebrengt, zal het toch snel een vaste waarde in de beleggingswereld worden. Voor een optimaal rendement staat verzekeringskantoor Van Geirt u permanent bij met advies. Ù staat immers centraal bij ons werk. Met u als klant wordt kantoor Van Geirt een bevoorrechte speler in uw verzekerings-, spaar- en beleggingsoplossingen.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top