skip to Main Content
MIJN DIER VERZEKEREN
De bescherming van uw huisdier is net zo belangrijk als die van uw gezin. De beste manier om te anticiperen op de vaak zeer hoge kosten voor verzorging of ziekenhuisopname blijft het afsluiten van een dierenverzekering. Een volledig overzicht van de kenmerken van uw huisdierverzekering.
Onze troeven

Binnen 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u ver- wacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met men- sen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden…

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Een dierenverzekering afsluiten betekent vooral op financieel vlak de gezondheid van uw hond of kat veilig stellen. Bij een probleem of ongeval kan de verzorging van uw huisdier namelijk heel duur uit- vallen.

Met een dierenverzekering kunt u uitgaven voorzien zoals chirurgische ingrepen, medische zorg of meer gebruikelijke uitgaven, zoals een bezoek aan de dierenarts.

Een dierenverzekering dekt het merendeel van alle (exotische) huisdieren. Uiteraard heeft dit een prijs, die afhangt van het dier en het ras van de hond of kat in kwestie.

Om de beste dierenverzekering tegen de scherpste prijs te vinden, onderhandelen we de contracten met de verzekeringsmaatschappijen. Zo krijgt u zowel een verzekering op maat als een contract aan- gepast aan uw budget.

Verzekeringskantoor Van Geirt weet precies wat voor soort verzekeringscontract u nodig heeft. Een rashond verzekeren is namelijk niet hetzelfde als een kat verzekeren.

Elk contract moet daarbij niet alleen geanalyseerd worden op basis van het soort dier dat u bezit, maar ook op basis van de leeftijd, de stamboom en de gezondheidstoestand van het dier.

Samengevat zal een verzekeringsmakelaar u helpen een langetermijnplan op te stellen om de medische kosten van uw trouwe viervoeter te dekken. Kantoor Van Geirt biedt u dan bijstand om de gezondheid van uw huisdier levenslang te verzekeren.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Besoin d’une assurance ? Envie d’investir ?
Back To Top