skip to Main Content
BELEGGEN VOOR MIJN TOEKOMST

Geld verdienen is één ding, zich voorbereiden op toekomstige tegenslagen iets anders. Als beleggen voor u onbekend terrein is, dan kan een makelaar zorgen voor een duurzame en passende beleggingsstrategie.

Onze troeven

Binnen de 24 uur antwoord

Bij verzekeringskantoor Van Geirt staat passie voor ons vak voorop. Als professionele makelaar staan we u bij in al uw projecten en wel binnen de 24 uur na uw verzoek.

Advies op maat

Ons vak berust op kennis over u. U optimaal bijstaan met advies is namelijk slechts mogelijk als we weten wie u bent en wat u verwacht. Verzekeringskantoor Van Geirt staat u dan ook persoonlijk bij.

Snelle en permanente begeleiding

Een verzekeringsmakelaar moet vooral graag omgaan met mensen en u naar waarde weten te schatten. Het draait er daarbij eerst en vooral om u bij te staan, in goede en in slechte tijden.

VERZEKERINGSKANTOOR VAN GEIRT EN IK

Uw verzekering vormt uw dagdagelijkse bescherming tegen de risico’s en gevaren van het leven of op het werk. Daarom begeleidt verzekeringskantoor Van Geirt u in deze noodzakelijke zoektocht om u te helpen de juiste keuzes te maken.

Niet alleen wordt de administratieve rompslomp vereenvoudigd, u bespaart ook tijd en geld. Uw makelaar stelt u immers in staat om te profiteren van de best mogelijke contracten onder de voor u optimale voorwaarden.

Simpelweg door voor u een passende prijs te onderhandelen met de partner-verzekeraars van verzekeringskantoor Van Geirt. Maar ook en vooral door u beter te leren kennen zodat u kunt kiezen voor verzekeringen die aangepast zijn aan uw situatie en uzelf.

Nog vragen?

Verzekeringskantoor Van Geirt beantwoordt ze zo spoedig mogelijk voor u.

Contact
Hebt u een verzekering nodig? Wilt u beleggen?
Back To Top